GENERELLE OPLYSNINGER
Klatrestativet.dk (under Actioneater ApS)
CVR: 31576229

Adresse:
Rude Vang 86
2840 Holte
shop@klatrestativet.dk

Betaling
Det er både let og sikkert at betale med betalingskort hos os. Når du bruger dit betalingskort hos os, krypteres dine oplysninger ved hjælp af et SSL certifikat, hvilket umuliggør det for andre at snuppe de betalingsoplysninger, du sender til os. Dine betalingsoplysninger bliver kun brugt til selve betalingen, og bliver ikke gemt eller brugt yderligere.

Du kan benytte dig af følgende betalingskort:
Visa
Mastercard
American Express

Bestilling
Inden bestilling er det vigtigt at du gennemlæser vores betingelser og vores FAQ. Derved vil dine forventninger til klatrestativet være afstemt.

Fragt
Klatrestativet er tungt gods og leveres med liftvogn til følgende priser ekskl. moms:

Postnummer 1000-2999 =  475,- (Klatrestativ LARGE +100,-)
Postnummer 3000-4099 = 660,- (Klatrestativ LARGE +65,-)
Postnummer 4100-7999 = 725,- (Klatrestativ LARGE +120,-)
Postnummer 8000-9999 = 875,- (Klatrestativ LARGE +120,-)

Fragtgebyr på 65,- på alt købt tilbehør i Danmark.
Tilbehør og klatrestativer vil altid have adskilte fragt omkostninger og sendes separat.

Forsendelse
Efter vi har modtaget din ordre, vil du modtage en ordrebekræftelse per mail. Såfremt du har opgivet dit mobilnummer, vil du ved køb af tilbehør modtage en sms, når varen afsendes og når varen er fremme ved den nærmeste pakkeshop.

Leveringstiden på tilbehør er normalt 3 arbejdsdage fra bestilling. Alle tilbehørs køb leveres med Coolrunner til en pakkeshop nær dig.

Levering af Klatrestativer sker ugentligt. Klatrestativer bestilt senest tirsdag inden kl. 12.00 leveres samme uge fredag. Vi bestræber os på at levere i hele Danmark inden for 1-2 dage hverdage. Klatrestativer leveres af Mover eller Danske Fragtmænd til en ønsket adresse i Danmark. Levering kan ske på andre dage ved forespørgsel under notat ved bestilling. Levering sker med kranvogn eller anden stor vogn og stilles på gaden på din adresse. De længste rør er omtrent 3m. Sørg venligst for at sikre god plads til at aflægge materialet.

Fortrydelses- og returneringsret.
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret fra den dato, du har modtaget din vare. Dette omfatter ikke vores klatrestativer som følger andre regler i forhold til fortrydelse efter køb. Se afsnit om Undtagelser til fortrydelsesret længere nede.

Såfremt du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret i forhold til købte tilbehør, kan du sende en mail til shop@klatrestativet.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet, ved at nægte at modtage varen uden samtidig, at give Klatrestativet.dk besked.
Den nye forbrugeraftalelov giver dig som forbruger mulighed for at fortryde købet efter brug af varen. Dog med det forbehold, at du hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, der kan være opstået ved brug af varen. Det vil sige, at hvis du vælger at tage din vare i brug, på en mere omfattende måde end det er nødvendigt for blot at teste dens art, egenskaber og funktion, som du ville gøre i en fysisk butik, har du nu mulighed for at sende varen tilbage til os. Når vi modtager varen retur, bedømmer vi, hvorvidt du kan få returneret en del af købsbeløbet, afhængig af varens tilstand og handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme ved varen, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Det er os, der bærer bevisbyrden for, om hvorvidt der er sket en værdiforringelsen af den returnerede vare.

Ved fortrydelse af købet sendes varen retur til Actioneater ApS, Rude Vang 86, 2840 Holte.

Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet os besked om, at købet ønskes fortrudt. OBS! Du skal selv betale porto for forsendelsen ved returnering af vare.

Husk at vedlægge en kopi af fakturaen ved returnering. Det er dit ansvar, at pakken når frem til os.

Tilbagebetaling af købesummen

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Der foretages ikke tilbagebetaling på klatrestativer, da disse indgår under undtagelser til fortrydelsesret jf. længere nede.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


Undtagelser til fortrydelsesret

Følgende aftaler kan ikke fortrydes:
Levering af alle former for klatrestativer, da de er opskåret til ordre og dermed individuelt tilpasset på mål.

Reklamationsret
Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler som forbruger på www.klatrestativet.dk/shop/ har du 24 måneders reklamationsret.

Det vil sige, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi dine fragtomkostninger.

NB: Det er vigtigt, at du sender varen tilbage i en forsvarlig emballage og at du gemmer kvitteringen for afsendelsen.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Send varen til:
Actioneater ApS
Rude Vang 86
2840 Holte

Jf. reklamationsret på vores klatrestativer, skal vi gøre opmærksom på nedenstående paragraf, der omhandler kvalitet og finish.

Kvalitet og finish

Alle rør og fittings har kraftig godstykkelse og kan holde i mange, mange år. Alt materiel er galvaniseret og er som udgangspunkt “selvhelende” ved ridser. Der kan dog med tiden opstå mindre rust udtrædninger, hvilket ikke svækker konstruktionen.

Rør kan ved levering have ujævn overflade , ridser og stempler som angiver stålkvaliteten. Disse er en del af det rå industrilook og kan derfor ikke byttes eller returneres. Se foto-eksempler i vores FAQ.

Montage & ansvarsfraskrivelse
Klatrestativer købt på Klatrestativet.dk er gør-det-selv projekter og kan kræve håndværksmæssig indsigt for at opstille. Det er samtidig købers ansvar, at det er samlet forsvarligt. Herunder at rør er dybt nok nede i jorden, at fittings er skruet godt sammen og at rør ligger langt nok inde i fittings. Ligeledes skal køber selv jævnligt efterspænde samlinger, for at sikre sig at alle fittings er fastgjorte.

Alt værktøj til opsætning af klatrestativet indgår IKKE i pakken.

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Ved køb af klatrestativer og tilbehør, videregiver vi dine personoplysninger til fragt selskabet, for at de kan levere varen til dig:

Mover Systems ApS
Søtorvet 5
1371 København K
CVR: 37375675

&

Coolrunner ApS
Bøgildsmindevej 3
9400 Nørresundby
CVR-nr. 36721146

Personoplysningerne registreres hos Klatrestativet.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Den dataansvarlige på www.klatrestativet.dk er partner Henrik Eiberg.

Som registreret hos klatrestativet.dk, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: shop@klatrestativet.dk

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb i webshoppen, skal du skrive til os på shop@klatrestativet.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Handels-betingelserne er senest opdateret d. 21.02.2021

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Actioneater ApS (Klatrestativet.dk)
Rude Vang 86
2840 Holte
E-mail: shop@klatrestativet.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: ­­­­­________________________

 

Forbrugerens navn:

________________________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:

________________________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: ________________________________Dato: ______________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)