Træningsstativ i haven – Mere bevægelse dagligt

Sådan får du den perfekte krop let og lige til, nu kan du få trænet når du har tid og lyst.

De fleste har svært ved at finde tiden til at få trænet – enten stresser man til træning før arbejde, efter arbejde eller også når man det slet ikke.

Med et udendørs træningsstativ kan du altid finde tid til at træne i løbet af dagen og du skal ikke længere bruge tid på transport til og fra fitness lokalet men i stedet kan du bruge tiden konstruktivt og komme i form uden for meget besvær.

Til træning og muskelstyrke

Træningsstativet til haven, er konstrueret med dig i tankerne om du ønsker hardcore træning, hvor muskelstyrke er i fokus eller blot som et legetårn for voksne, hvor du kan udfordre din mobilitet og fleksibilitet. Alle træningsstativets løsninger er sammensat, så det giver mening, hvis du ønsker at træne hele kroppen eller kun dele af kroppen.

Til kvalitetstid med familien

Har du børn er det oplagt at investere i et udendørs klatrestativ, hvor hele familien kan indgå aktivt i træning og leg. I dag ved man, at børn med mere bevægelse og øget evne til koordination af kroppen har en bedre indlæring – Så hvorfor ikke give børnene denne enestående mulighed, for at udvikle kroppens motorik, smidighed, styrke og samtidig øge deres indlæringsevne.

Til forebyggelse af skavanker

Jo ældre man bliver desto sværere bliver det at holde sig selv ved lige og endnu mere svært er det at vedligeholde og ikke mindst øge de forbindelser i hjernen som er så vigtige, for at undgå en lang række udfordringer med alderen. Så med de rigtige øvelser kan du genfinde tabte forbindelser og samtidig skabe nye og derved sikre en styrket alderdom.

Klatrestativet fås i 3 størrelser og du får med garanti lyst til at vælge det største.