Legestativer til børn

Leg. Med indbygget Motion.

Det vildeste legestativ til børn:

Er du klar til masser af sjov og ballade i haven? Med et legestativ kan du give dine børn den bedste sommergave, samt de bedste muligheder for at styrke både deres motorik og styrke på en sjov og enkel måde.

Få masser af sjov og ballade for alle pengene

Er du på udkig efter et legestativ til haven? Så er du kommet til det helt rette sted! Med vores legestativer er både du og dine børn sikret masser af timers leg og motion de næste mange år.

Så hvis dine børn har masser af energi, så er et legestativ det helt rette sted at få det brugt.

Børn finder vores legestativer både spændende og udfordrende, så vi garanterer, at så snart du har fået sat stativet op i haven, så går der ikke lang tid før, at dine børn både hopper og svinger sig rundt i stativet.

Du kan også være helt sikker på, at når dine børn har legekammerater med hjemme fra skole, så vil de komme til at bruge masser af tid i haven fremover!

Gør det alene eller med venner

Motion og grin for alle pengene

Det foretrukne hæng-ud sted

Klatrestativet fås i 3 størrelser og du får med garanti lyst til at vælge det største.

Skab dit helt eget legestativ

Du har også masser af muligheder for skabe dit helt eget unikke legestativ.

Du kan for eksempel vælge at tilføje supplere med både reb eller ringe til dit legestativ, så dine børn let kan svinge sig rundt i bedste Tarzan-stil. Ved at montere enten reb, ringe eller noget helt tredje til dit stativ, kan du være med til at bygge din helt egen mini-forhindringsbane.

Hvis du allerede har en sandkasse, en gynge, en rutsjebane eller et legehus derhjemme, kan du også vælge at skabe en spændende legeplads midt i din egen have. Det er som sagt kun fantasien, der sætter grænser her.

Sidst men ikke mindst så kan du også vælge at gå den helt anden vej og kombinere dit legestativ med ren afslapning. Rigtigt mange af vores kunder vælger at koble en hængekøje eller to til deres legestativer. På den måde får både du og dine børn et sted at slappe af i haven. Du får også lettere ved at holde øje med dine børn og deres venner, imens de leger.

Vores legestativer styrker dit barns motorik og koncentrationsevne

Udover at vores legestativer vil få dine børn  til at bruge mange timer på at lege i haven fremover, så er der også den store fordel ved et legestativ, at det hjælper med at styrke dit barns sundhed.

Når man leger på vores klatrestativer, så brænder man en masse energi af, og derfor tilbyder et klatrestativ den perfekte kombination af leg og træning.

Et legestativ hjælper blandt andet til at udvikle både dine børns motorik, deres koordination og ikke mindst deres balanceevne, hvilket er en vigtig del af børns opvækst, da det stiller dem bedre senere i livet.

Ved at hjælpe til at udvikle dine børn motorik og fysik, hjælper du også til at udvikle deres koncentrationsevne. Dette er en stor fordel, når de skal starte i skole. Årsagen til at et legestativ kan hjælpe med at styrke koncentrationsevnen, er at når dine børn får brændt deres energi af i løbet af dagen, bliver det lettere for dem at koncentrere sig, for eksempel når de sidder på skolebænken.

Sidst men ikke mindst så hjælper et legestativ også med at udvikle dine børns muskler. Ved at klatre meget, vil dit barn komme til at styrke sin samlede muskelstyrke og ikke mindst deres muskeludholdenhed, da de skal kunne bære deres egen kropsvægt når de svinger sig og klatrer i stativet.

Vores produkter har altid fuld fokus på at sikkerhed

Og selvom at det kan gå vildt for sig på et klatrestativ, så kan du være helt rolig. Vores stativer er nemlig designet, så de dine børn ikke kommer galt af sted.

Børn i alle aldre er vilde med at klatre, og når man klatrer, kan man ikke undgå at komme til at glide eller at komme til at falde.

Men i modsætning til hvis dine børn klatrer i træer, så kan de ikke falde særligt langt på et legestativ, og derfor er det langt mere sikkert at bruge vores stativer, end det er klatre i træer. Du har som sagt også gode muligheder for at holde øje med dine børn hjemme i haven.

Vælg et legestativ der passer til dine behov

Hos os finder du et bredt udvalg af lege- og klatrestativer til ethvert behov. Du finder således både legestativer, som særligt designet til små børn, men du finder også større klatrestativer, som både kan bruges af børn og ikke mindst voksne.

Vores klatrestativer bruges særligt af voksne, der ønsker at kunne træne, når de har lyst, uden at skulle bruge tid på at tage i fitnesscenter. Med det rette træningsprogram, giver vores stativer dig rig mulighed for at motionere og styrke din krop naturligt.

I mange tilfælde anvendes de også af professionelle som parkourstativ. Der er derfor ingen grund til, at du ikke også den del af din børns leg og selv hjælpe til at styrke din krop og få brændt en masse energi af.

Spørg os endelig til råds, hvis du er i tvivl

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken slags legestativ, der passer bedst til dine behov, eller hvis du har andre praktiske spørgsmål, så vær ikke bange for at kontakte os.

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig.

Klatrestativet fås i 3 størrelser og du får med garanti lyst til at vælge det største.