Oftest stillede spørgsmål
Klatrestativet er en mindre virksomhed startet af 2 ildsjæle med baggrund i arkitektur, design og bevægelse.
Det er vores ønske at give flere muligheden for at bevæge sig i dagligdagen og gerne sammen med familien.
Vi ønsker at leverer en høj service, god kvalitet, lette tilgængelige løsninger med et pænt design.
Vores klatrestativer kan alle benyttes alene eller som supplement til trampolinen. Vi håber inderligt, at du og familien vil bruge stativet i mange år.
Det er en klar fordel hvis du er vant til at bygge og ikke er bange for at kaste dig ud i lidt komplicerede projekter. Vi har lavet en udførlig montagevejledning som kan hjælpe dig godt på vej.
Nej, der følger en unbraco nøgle med. Der er dog en del andre ting du får behov for under montagen. Vigtigst er pælebor, jordspyd og vaterpas. Se mere i montagevejledningen.
Nej det er ikke nødvendigt. Det er tilstrækkeligt at stampe jord/grus omkring søjlerne – og så har du mulighed for at skille det ad og flytte det hvis det skulle blive nødvendigt.
Det kan være en god idé at man har en bund til stolperne, så de ikke synker ned i jorden.
Ønsker man en nemmere opsætning, anbefaler vi stolpemix som er støbe pulver man kan købe i et byggemarked som blot blandes med vand og så størkner det op.
Ja, hvis du ikke støber det fast, men følger montagevejledningen. Skruerne er også forzinkede, men kan med tiden godt rustne lidt fast – her kan en rustløsner som fx WD40 hjælpe.
Ja. Da det kan bære en voksen mand, vil du også kunne hænge redskaber op i stativet. Det anbefales dog ikke at hænge gynger op i stativet, da den konstante rokken kan løfte søjlerne lidt op.
Du bør kontrollere/efterspænde skruerne og eventuelt stampe lidt ekstra omkring søjlerne når det har været i brug lidt tid. Herudover kræver stativet ikke nogen vedligehold, da alle rør og fittings er galvaniserede.
Alle rør og fittings er beregnet til industri og der vil derfor kunne forekomme både ridser, ujævnheder og printede talkoder.
Ja, rørene kan dog godt bevæge sig lidt under brug. Dette er uden betydning og en del af designet for at undgå skråstivere og barduner.
Stativet er udelukkende beregnet til privat brug og det er derfor op til dig om du vil lægge faldunderlag under stativet. Børn kan også falde ned fra træer og de fleste vælger bare at have græs under. Bruges det meget kan vi anvise steder hvor du kan købe fx faldgummi måtter hvor græsset kan vokse imellem.
Tilbehør og klatrestativer vil altid have separat fragt og købes seperat.
Tilbehør sendes til nærmeste pakkeshop.
Klatrestativet leveres til din ønskede adresse med kranvogn eller anden større vogn. Se evt. mere i vores handelsbetingelser .
Fragtpriserne fremgår når du har lagt varen i kurven eller i vores handelsbetingelser.
Det er meget forskelligt hvad man syntes der kan være mest krævende. For nogen vil det være svært at grave hullerne i jorden, du kan støde på sten eller andet som gør det kan være ekstra besværligt med et håndbor. Det kan også for andre, være det letteste ved hele processen, det afhænger meget af, hvad din jordbund består af.
Andre, kan have det svært med at sikre alle rør og fittings passer godt sammen. Vi har gjort alt hvad vi kan, for at sikre de bedste vilkår for dig inden du går i gang. Der følger en samlemanual med og så opfordre vi alle, til at læse vores FAQ igennem for at sikre man kender alle forholdene, inden man beslutter sig for at købe et klatrestativ.
De rør der benyttes til alle vores klatrestativer er kvalitetsstål med følgende mål:
Udvendig diameter 33,7 mm.
Indvendig diameter 1″ tomme
Godstykkelse 3,20 mm.
Højden på vores klatrestativer afhænger af hvor langt du sætter stængerne ned i jorden. De længste stænker er 3,08 m. på alle vores stativer.
Vi anbefaler man sænker stængerne 70-80 cm ned i jorden, hvilket vil give en højde på ca. 2.30 – 2.40 meter.
De fleste trænings øvelser kan klares med den højde og med de mest velkendte redskaber. Det er muligt at man hæver en af bund stængerne, så man kan træde op på den og nemmere nå op i højden, hvis man ikke ved at stå på jorden kan nå overlæggeren.
De fleste børn lærer også hurtigt at klatre på toppen, som et helt almindeligt klatretårn, hvor man også skal hoppe rundt med opmærksomhed.
Siden hedder klatrestativet, men det er også bygget som et trænings stativ for både børn og voksne. Vores hensigt har været at skabe et “produkt” som man kan bruge alene eller som familie, om du er barn eller voksen. Om du vil træne eller lege.
Alle løsninger og opsætninger har taget højde for at man skal kunne lege flere børn ved at benytte armgangen, kolbøtte stangen eller blot ved at klatre rundt og “hænge” ud. Samtidig har det været vigtigt, at man kunne finde et element af seriøs træning ved at sætte det op som trænings stativ, hvor der er taget højde for, at man skal kunne træne både dips, ophævninger, ryg, mave og andet – Det er kun fantasien der sætter grænserne for de øvelser du ønsker at benytte.
Med et sæt ringe eller den kendte TRX løsning bliver mulighederne kun større.
Har du et andet spørgsmål?
Udfyld formularen og så kommer vi tilbage til dig